Párkapcsolati alapok kezdőknek és haladóknak

Esti 3 órás workshop Budapesten

A legtöbb ember nem olyan párkapcsolatban él mint szeretne. Pedig lehetséges, hogy évtizedeken keresztül szenvedélyesen, szeelemben, boldogságban éljünk. Miért nem valősítjuk meg hát?

Egy-két rossz, sikertelen párkapcsolat után, vagy éppen egy nem jól működő házasságban vagy bármilyen kapcsolatban valószínűleg mindenki elgondolkodott már azon, hogy a baj. Keressük az okát, hogy nekünk miért nem működik, másoknak meg igen, legalábbis látszólag. Miért csal meg a párom? Miért érzem annyira szörnyen magamat? Miért veszekszünk állandóan? Miért nem tisztel? Csupán csak cselédnek vagyok jó?

Vannak, akik a párjukat hibáztatják, vannak, akik azt mondják, hogy ők nem elég jók, vannak akik egyéb dolgokra gondolnak. De mégis mi az, amitől jól működik egy párkapcsolat?

Ahhoz, hogy hosszú távon is rendben legyen a kapcsolatunk, érdemes bővebben megismerkedni azokkal a dolgokkal, amik nagy hatással vannak mind a párkeresésre, mind a folytatásra. Tudni kell, hogy mi az ami működik, és mi az ami nem. Ezek olyan törvényszerűségek, amik mindig érvényesek. Nem csak rám érvényes, vagy a Józsira, vagy a Cilikére, hanem mindenkire. Olyan mint a gravitáció. Akár Budapesten, akár Párizsban, akár New Yorkban ejtenek le egy poharat, az ugyanúgy esik a földre.

Ilyenkor szokták azt mondani, na hagyjál már, ezeket én tudom. Tudom, hogy mi kell egy jó párkapcsolathoz. Nem akarom kétségbe vonni a tudásod, megbántani meg főleg semmiképp nem akarlak, de vajon tényleg tudod-e annyira, mint kellene? Utánajártál-e a dolgoknak? Leástál-e olyan mélyre, ahol választ kapsz a kérdéseidre? Mert ha megtetted , akkor most  nem lennének problémáid.

A legtöbb embernek se ideje, se enrgiája nincs arra, hogy ezeknek alaposabban utána nézzen. De nem is kell feltétlen megtenned, mert ezen a workshoppon megkaphatod ezeknek az esszenciáját.

Miről fog szólni?

Arról, hogy mitől működik jól vagy rosszul egy kapcsolat, milyen tényezők játszanak közre.

Női és férfi működésről, viselkedésről, és hogy ez miként befolyásolja a párkapcsolatot.

Vitás, problémás helyzetek kezeléséről, arról a hozzáállásról, ahogy ezeken sikeresen túl lehet jutni.

Miért fog ez neked segítséget jelenteni?

Tudni fogod, hogy Te mit tehetsz egy kapcsolatért.

Megérted, miért fontos, a nőies, illetve férfias viselkedés, és milyen legyen az.

Nehéz, vitás  helyzetekben leszlek kapaszkodóid, amihez mindig vissza tudsz majd nyúlni.

Nemcsak már meglévő kapcsolat jobbításához lesz segítség, de a pártaláláshoz is.

Olyan technikákat mutatok meg neked, amiket a párkapcsolaton túlmenően is tudsz majd hasznosítani a mindennapokban.

Fontos!

Ez nem a hogyan változtassuk meg a párunkat képzés! Ha ezt szeretnéd, akkor nem jó helyen jársz. Tudom, ez is jó lenne, de nyugi, megmutatom hogyan fog mégis változni a társad. annak hatására, hogy Te másképp csinálod, az ő magatartásában is változás fog bekövetkezni.

Ha van párod, és szívesen veled tart, akkor gyertek együtt.

Ha a párod nem szeretni jönni, vagy egyedülálló vagy, akkor is ugyanolyan hasznos lesz ez neked.

Mit ér meg neked ez a tudás, aminek itt birtokába juthatsz?

Mennyit érne neked, ha ezáltal jó kapcsolatban tudnál élni? Mennyit javítana az életminőségeden? 50 ezret? 100 ezret? A tudás értéke úgy gondolom van ennyi, és ami változást elérhetsz vele az pénzben nem mérhető, de nem kérek ennyit tőled, csupán a töredékét, hogy ne a pénz legyen az akadály.

Persze, nem állítom, hogy attól minden megváltozik, hogy eljössz. Utána rajtad a sor, végig is kell csinálni a tanultakat. De ha tényleg akarsz változást, egy jól működő kapcsolatot, akkor nem halogatsz.

Egy jegy ára: 6000 Ft

Páros jegy ára: 10000 Ft

Azt hiszem, minden fontosat elmondtam. Tied a döntés, hogy jössz, tanulsz, és elindítasz egy jó irányú változást az életedben, vagy maradsz ott, ahol vagy, és élsz továbbra is fusztráltan, csalódottan, elégedettlenül, boldogtalanul. Válassz, melyiket szeretnéd.