Üdvözöllek!

Kürti Judit vagyok, a párkapcsolatok segítője.

Az utóbbi időben, mióta ez a koronavírus járvány van, többektől hallom, hogy nehéz az összezártság. Nehéz elviselni a másikat egész nap. Mert pont akkor zörög, amikor én dolgoznék. Esetleg mindenre megjegyzést tesz, beleszól a dolgaimba. Emellett még ott vannak a gyerekek, akikkel foglalkozni kell. Ráadásul a vírus miatt is nagyobb a feszültség most az emberekben, mint általában. Sokszor érezhetjük úgy, hogy elegünk van mindenből.

Tudtad, hogy Kínában most tömegével válnak el a házaspárok? Nem voltak felkészülve erre a megváltozott helyzetre.

Mi sem vagyunk különbek a kínaiaknál. Ha most nem teszünk azért, hogy jobbá váljon a kapcsolatunk, akkor itt is rengeteg válás lesz. Nem mintha most nem lenne sok, de még ennél is rosszabb lesz a helyzet, ha nem vigyázunk.

Nálatok mi a helyzet?

Szoktak viták és veszekedések lenni?

Előfordul, hogy úgy érzed, nem is szeret igazán a párod?

Esetleg azt érzed, hogy már eleged van az egészből?

Ha valakinek már eddig sem volt jó a kapcsolata, akkor most nagy az esély rá, hogy még rosszabbá válik. Kivéve, ha tesz azért, hogy ne így legyen.

Szeretnélek segíteni neked, hogy a mostani helyzet inkább a kapcsolatotok erősödését, javulását hozza magával, ne pedig a rosszabbodást.

Ezért csináltam egy minitréninget, amiben kapsz ötleteket ahhoz, hogy miként érdemes kommunikálnotok, hogy elkerüljétek a vitákat. Azt is megtudhatod, hogy szeressétek jól egymást, hogy mindig szeretve érezzétek magatokat. Írok arról is, hogy miben különböznek a nők és férfiak egymástól, hogyan kezeljétek az ebből fakadó különböző hozzáállást a dolgokhoz. Azt is meg fogod tudni, hogy mi az a legfontosabb dolog, ami ahhoz kell, hogy megváltozzon a kapcsolatotok.

Ez a minitréning tulajdonképpen nem csupán ebben a válsághelyzetben, hanem bármikor használható a kapcsolat jobbítására, erősítésére.

Ahol már baj van ott elengedhetetlen, ahol még nincs, ott pedig a megelőzést szolgálja.

Élj vele, nem kerül semmibe.

Vigyázzatok magatokra, hogy ne gyűrjön le a vírus, se a kapcsolatotokat a megváltozott helyzet.

Jelentkezz a minitréninre!